Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
William Mr. William
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
+8613636381267
ngobrol Kiwari
kontak Supplier
SINGSUN ELECTRONIC SCIENCE & TECH CO.,LTD

ABOUT US

SINGSUN ELECTRONIC SCIENCE & TECH CO.,LTD

Shenzhen Singsun Electronic Technology Co, Ltd didirikan taun 2003. Éta merdika sorangan kana panilitian, pamekaran, produksi sareng penjualan alat otomatisasi. Cai mibanda reputasi paling terkenal boh di kumaha sareng luar negeri dina industri peralatan automation. Produk utama kami nyaéta: Mesin nyieun masker, barisan produksi masker wajah, sareng kelengkapan otomatis anu sanésna.Kualitas parantos ngahontal tingkat canggih dina industri anu sami. Luyu sareng tujuan "customer munggaran", perusahaan ngalaksanakeun sistem layanan saatos 24-jam sareng nyayogikeun palanggan nganggo alat produksi anu ditambahkeun.

produk

produk anyar

produk

Since its inception, we have continuously innovated and improved, operating with integrity, and our products are sold all over the world.

More Products

produk

produk diulas

hubungan

Tel: 86-0755-27586863

Fax: 86-0755-27478478

Hapé: +8613636381267Contact me with Whatsapp

email: hb@cnsingsun.com

alamat: 4th Floor,Building 4,Jinqiao Industrial Zone, 153 Hongtian Road,Shajing JieDao,Baoan District, Shenzhen City, Guangdong Province., Shenzhen, Guangdong

Nagara / Region: China

website: https://www.singsunautomatic.com

Bossgoo Showroom: http://su.bossgoo.com/member_singsunautomatic

Daptar Produk Patali

imah

Product

Whatsapp

Tentang Kami

panalungtikan